<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ap-topper mister tillit til Røkke

- Tilliten til Kjell Inge Røkke er klart svekket, sier Ap-topp.

  Publisert 18. apr. 2009 kl. 07.55
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen

  Av 113 landsmøtedelegater i Ap sier to tredeler at deres syn på Kjell Inge Røkke er blitt negativt påvirket av striden rundt Aker Solutions, skriver DN.- Tilliten til Røkke er klart svekket. Han kom seg høyt opp ved å være kynisk - og dyktig. Nå - i kompaniskap med staten - er han like kynisk. Det mener jeg er uetisk. Staten er i utgangspunktet med for å sikre arbeidsplasser, sier Troms-delegat Tommy Sarnes.Halvparten av dem som har svart på DNs spørsmål går imidlertid inn for å øke statens eierandel i norsk næringsliv.