<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ingen nye krisetiltak fra Stoltenberg

Den norske regjeringen jobber ikke med nye konkrete krisetiltak, ifølge statsminister Jens Stoltenberg.

  Publisert 17. apr. 2009 kl. 11.15
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 131 ord
  Statsminister Jens Stoltenberg - Foto: Scanpix

  Statsminister Jens Stoltenberg sier til TDN Finans fredag at den norske regjeringen ikke jobber med nye konkrete krisetiltak. Hovedprioriteten for øyeblikket er å i verksette de tiltakene som allerede er meldt og ta i bruk pengene som er bevilget.Ifølge nyhetsbyrået får myndighetene gode tilbakemeldinger fra norske industri- og finansselskaper vedrørende tiltakene de har iverksatt og vedtatt.- Det viktigste virkemiddelet er lavere rente, men investeringene som tas innen infrastrukturen sysselsetter mange arbeidere i byggebransjen, noe som igjen får ringvirkninger for andre deler av økonomien. Vi får også positive tilbakemeldinger når det gjelder tiltakene for å bedre finansieringen til bedriftene og fra bankene i forhold til de grepene som er tatt der, sier Stoltenberg.Han påpeker imidlertid at det er sterke motkrefter i internasjonal økonomi som nå opplever den verste nedgangskonjunkturen på lang tid.