<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

New York-børsene litt opp

Amerikanske aksjekurser steg forsiktig torsdag etter at Apple meldte om sitt beste kvartalsresultat noensinne.

  Publisert 24. apr. 2009 kl. 05.16
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 163 ord
  Foto: Scanpix

  Dow Jones-indeksen endte opp 0,89 prosent til 7.957,06 etter en sesjon der indeksen vaket mellom negativ og positiv hele dagen.Også Nasdaq steg med 0,37 prosent, mens Standard & Poor's-indeksen var opp 0,99 prosent.Mens iPod- og iPhone-produsenten Apple meldte om gode resultater, meldte andre, blant dem fraktselskapet UPS, om dårligere resultater enn ventet. (©NTB)Bedre tall enn ventet fra selskaper fra Marriott International Inc. til ConocoPhillips og EBay Inc. overskyddet fallende boligsalg og høyere jobless claims, melder Bloomberg.Oljeserviceindeksen (OSX) endte ned 0,6 prosent, mens oljeindeksen (XOI) steg hele 3,1 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.