<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Noen kan forledes til å tro at Jens vil styre uansett

LO-leder Roar Flåthen krever at opposisjonspartiene må avklare hvilke regjeringskonstellasjoner som er aktuelle etter valget.

  Publisert 20. apr. 2009 kl. 16.11
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 127 ord
  LO-leder Roar Flåthen i samtale med LO-økonom Stein Reegård (t.h.) - Foto: Scanpix

  Mangelen på avklaring bidrar til å skyggelegge trusselen mot arbeidstakernes rettigheter hvis de rødgrønne mister flertallet etter valget, mener Flåthen.- Jeg føler meg overbevist om at et borgerlig flertall vil gi oss en borgerlig regjering, og at denne vil true viktige rettigheter for norske arbeidstakere. Men denne trusselen kan bli utydelig for velgerne så lenge det ikke finnes noe klart alternativ i forkant av valget, sier Flåthen i en artikkel på Arbeiderpartiet.no.Bondevik-regjeringen og Fremskrittspartiet ønsket svekkelser i arbeidsmiljøloven, og Frp vil ha slutt på sentrale forhandlinger, påpeker Flåthen.- Så lenge hovedbildet av det borgerlige alternativet er kaos og krangel, kan noen forledes til å tro at Jens vil styre uansett og derfor bli hjemme på valgdagen. Dette vil jeg på det sterkeste advare mot, sier Flåthen. (©NTB)