<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ser Tysklands økonomi ned fem prosent

Den tyske finansministeren tror at Tysklands økonomi kan falle med mer enn fem prosent i 2009.

  Publisert 23. apr. 2009 kl. 08.46
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 64 ord
  Foto: Scanpix

  Ifølge Financial Times tror den tyske finansministeren Peer Steinbruck at Tysklands økonomi kan falle med mer enn fem prosent i 2009, melder TDN Finans.Steinbruck mener at landets dystre økonomi det seneste halvåret har "gjort at det ikke er usannsynlig med et femtall før kommaet".Videre skriver nyhetsbyrået at det er ventet at myndighetene kutter sitt nåværende estimat om et fall på 2,25 prosent i produksjonen.