<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skiløper døde etter fall på 200 meter

En østerriksk skiturist som falt 200 meter ned langs Kavringtinden i Lyngen i Troms mandag, døde natt til tirsdag.

  Publisert 21. apr. 2009 kl. 06.08
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  Foto: Esben Haakenstad.

  En østerriksk skiturist som falt 200 meter ned langs Kavringtinden i Lyngen i Troms mandag, døde natt til tirsdag.Universitetssykehuset Nord-Norge opplyser til NTB at mannen døde på sykehuset ved firetiden natt til tirsdag på grunn av skadene han pådro seg i fallet.Mannen i begynnelsen av 50-årene ble hentet ut av mannskapene på et Sea King redningshelikopter og deretter fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø i 15.30-tiden mandag.Skiløperen var en del av et følge på åtte personer da ulykken skjedde i 14-tiden.