<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skjøt person i låret - går fri

Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot en politimann fra Telemark som skjøt en person i låret under en væpnet aksjon i Kragerø i juli i fjor.

  Publisert 21. apr. 2009 kl. 06.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 117 ord
  Helikopter Foto: Scanpix

  Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot en politimann fra Telemark som skjøt en person i låret under en væpnet aksjon i Kragerø i juli i fjor.- Saken er henlagt som intet straffbart forhold bevist. Etter vår oppfatning har det i denne saken, der det ble truet både med skytevåpen og sabel, ikke vært gal maktanvendelse fra politiets side, sier assisterende sjef i Spesialenheten, Johan Martin Welhaven, til varden.no.Store politistyrker deltok i politiaksjonen mot en enebolig på Helle utenfor Kragerø i fjor, som endte med at en mann i 40-årene ble skutt.Mannen var bevæpnet med revolver og hadde forskanset seg i huset. Han ble skutt i låret da han kom ut av huset med våpenet i hånden.