<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Truer med å stenge Crew-gruve

Guineas militære leder truer med å stenge Crew-gruve. Aksjen faller.

  Publisert 23. apr. 2009 kl. 13.43
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 100 ord
  Foto: Finansavisen

  Moussa Camara, Guineas militære leder, truer med å stenge ned gruver eid av AngloGold Ashanti og Crew Gold Corp, melder Bloomberg ifølge TDN Finans. Det vil skje hvis selskapene ikke retter seg etter de nye reguleringene som inkluderer deponering av metallet hos sentralbanken før det blir eksportert.- Hvis dere aksepterer dette prinsippet skal vi arbeide sammen for begge parters interesse. Hvis dere ikke kan rette dere etter denne regelen syntes jeg det er best at vi stopper, sa Camara i en TV-debatt på statskanalen onsdag.Crew Gold produserte 197.556 unser gull fra Lefa-gruven i 2008.Crew-aksjen faller 5,5 prosent til 3,60 kroner.