<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter nytt rentesjokk i Sverige

Ekspertene er samstemte: Renten i Sverige bør i dag legges så langt ned mot null som det er mulig.

  Publisert 20. apr. 2009 kl. 10.40
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Foto: Scanpix

  Mandag er det nytt rentemøte i Sverige. Ekspertene mener nå at Riksbanken bør sette ned renten så langt ned mot null som overhodet mulig.Nordea venter at renten kuttes med nye 50 punkter, og at man dermed har en rente på 0,50 prosent i Sverige.Markedet venter nå etter hvert en rente på 0,25 prosent.- Jeg tror det kan bli en del tekniske problemer dersom man legger renten helt ned til null. Derfor legger jeg meg på 0,25 prosent, som jeg i praksis mener er gulvet, sier Erik Thedéen ved Stockholmsbørsen til dn mandag.