<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fasterente på lånet? Nå er det siste frist!

Vurderer du å gå over til fastrente på lånet ditt? Da bør du bruke tiden din godt. Ekspert mener nå det er siste frist!

  Publisert 16. juni 2009 kl. 06.39
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.53
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 104 ord
  Sentralbanksjef Svein Gjedrem og boligeiere - Foto: Scanpix/iStockphoto

  I morgen klokken 14 kommer foreløpig siste rentedom fra Norges Bank og Svein Gjedrem.Uansett om det skulle bli kutt eller ikke kan det nå være siste frist for deg som lurer på om du skal gå over til fastrente.I morgen kan de beste tilbudene når det gjelder dette allerede være en saga blott.- Norges Bank har signalisert lavere rente i høst, men slik det ser ut nå så tror ikke markedet på dette, sier professor i samfunnsøkonomi Erling Steigum til Dagbladet tirsdag.Han mener de som har tatt opp nye lån de siste månedene har blant dem som med fordel kan gå for fastrente nå.