<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Full krangel mellom Jensen-søstrene

Den ene er partileder og vil ha oljeboring i nord umiddelbart, mens den andre jobber for miljøet og ber søsteren tenke seg om. Nå er Jensen-krangelen i gang.

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 07.04
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 125 ord
  Siv Jensen - Foto: Scanpix

  Søstrene Siv- og Nina Jensen er svært uenige i spørsmålet om oljeboring i nord, skriver Dagbladet tirsdag.For mens Frp-leder Siv Jensen vil ha umiddelbar oppstart at oljeboring i de nordlige områdene i Norge, ber marinbiolog og lillesøster Nina om at søsteren tenker seg litt om.- Hun snakker mot bedre viten. Ulykken i Langesund bør være en alvorlig tankevekker for alle som er for oljeboring i kystnære og sårbare områder, sier Nina Jensen.Hun mener søsteren bør lytte til faglige råd.- Jeg lytter til slike råd og det bør Frp gjøre også, dersom de skal ha noen som helst form for troverdighet, sier hun.Siv Jensen på sin side avfeier sin lillesøsters argumenter.- Søsteren min og miljøbevegelsen bruker vikarierende argumenter når de skyver Langesund-ulykken foran seg, svarer hun.