<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hevder Taliban-sjef er i live

Pakistans Taliban-sjef Baitullah Mehsud er i live, hevder en av lederne for landets 13 talibanfraksjoner.

  Publisert 8. aug. 2009 kl. 10.54
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 80 ord
  Foto: Scanpix

  Hakimullah Mehsud, som leder fraksjonen i regionene Orakzai, Khyber og Kurran, nekter for at Baitullah Mehsud ble drept i et amerikansk rakettangrep onsdag. Til BBCs urduspråklige nettside omtaler han påstanden om at Baitullah Mehsud er død som «latterlig».Hakimullah Mehsud har blitt nevnt som en mulig etterfølger etter Baitullah Mehsud.Fredag kveld sa Pakistans utenriksminister at han var «ganske sikker» på at Mehsud ble drept i et angrep onsdag. Også andre deler av Taliban uttalte fredag at Baitullah Mehsud er død. (©NTB)