<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Høyeste USA-børser på ni måneder

Wall Street steg tirsdag etter en sterk sluttspurt.

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 22.22
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.58
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 193 ord
  En glad trader på New York Stock Exchange - Foto: AP

  Wall Street endte opp tirsdag kveld, men nøkkelilndeksene lå lenge i minus. Bedre boligtall enn ventet bidro til løftet.Dow Jones Industrial Average steg 0,4 prosent til 9.320,19, mens S&P 500 endte opp 0,3 prosent til 1.005,65. Indeksene har ikke vært høyere på mer enn ni måneder.Den teknologitunge Nasdaq-indeksen klatret 0,1 prosent til 2.011,31.PepsiCo steg over fem prosent på meldingen om kjøp av Pepsi Bottling og PepsiAmericas for 7,8 milliarder dollar. Disse selskapene ble skilt ut fra PepsiCo for 10 år siden.Oljeservice-indeksen (OSX) falt 1,7 prosent, men oljeindeksen (XOI) endte ned 0,3 prosent.Oljeprisen falt. På New York Mercantile Exchange falt september-kontrakten med 16 cent (0,2 prosent) til 71,42 dollar per fat. De tre foregående dagene steg prisen med 13 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.