<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mannen restaurantene er livredde for

The New York Times har ansatt ny restaurantanmelder. Sam Sifton heter mannen som overtar rollen som USAs ledende matautoritet.

    Publisert 6. aug. 2009 kl. 05.51
    Oppdatert 6. aug. 2009 klokken 05.51
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 90 ord
    Mat og vin - Foto: iStockphoto

    The New York Times har ansatt ny restaurantanmelder. Sam Sifton heter mannen som overtar rollen som USAs ledende matautoritet.Sifton var tidligere redaktør av kulturseksjonen i New York-avisen og har bidratt med matspalter i søndagsutgaven.New York er USAs gastronomiske hovedstad, og en dårlig anmeldelse i The New York Times regnes ofte som et dødsstøt for byens restauranter.Siftons forgjenger, Frank Bruni, var kjent for å bruke en rekke forseggjorte forkledninger og pseudonymer når han bestilte bord, slik at restaurantene ikke skulle få snusen i at The New York Times var på besøk.