<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny USA-ambassadør til Norge klar

Barack Obama har nominert ny ambassadør til Norge.

  Publisert 8. aug. 2009 kl. 08.14
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 110 ord
  Amerikanske flagg

  President Barack Obama har nominert advokaten Barry B. White til ny ambassadør til Norge.66 år gamle White har arbeidet som advokat i Foley, Hoag LLP i 40 år og er seniorpartner i selskapet. Han er også styremedlem i handelskammeret for Stor-Boston og direktør for Alliansen for internasjonale forretninger i delstaten Massachusetts.Nå blir USAs fremste representant i Norge, melder The Boston Globe.- Barry tar med seg hengivenhet og engasjement til stillingen. Jeg er takknemlig for at han ønsker å slutte seg til oss i denne viktige perioden og ser fram til å arbeide sammen med ham i årene som kommer, sier Obama i en uttalelse.White overtar etter Benson K. Whitney. (©NTB)