<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil sommeren komme tilbake?

Her er de siste værprognosene for den neste uken.

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 13.27
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.58
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 390 ord
  Vigelandsparken - Foto: Scanpix

  Værutsikter for perioden fredag 7. august 2009 til og med tirsdag 11. august 2009.Utsikter for fredag 7. august:Agder og Telemark

  • Skiftende bris. Oppholdsvær og perioder med sol, men om ettermiddagen lokale regnbyger. Litt lavere temperatur.Skiftende bris. Oppholdsvær og perioder med sol, men om ettermiddagen lokale regnbyger. Litt lavere temperatur.
  Østlandet
  • Skiftende bris. Opphold og perioder med pent vær. Omtrent uendret temperatur.Skiftende bris. Opphold og perioder med pent vær. Omtrent uendret temperatur.
  Fjellet i Sør-Norge
  • Sørlig bris. Litt regn av og til i vestlige strøk, ellers oppholdsvær og perioder med sol. Omtrent uendret temperatur.Sørlig bris. Litt regn av og til i vestlige strøk, ellers oppholdsvær og perioder med sol. Omtrent uendret temperatur.
  Vestlandet sør for Stad
  • Sørlig, senere skiftende bris. Litt regn, senere stort sett oppholdsvær. Uendret eller litt lavere temperatur.Sørlig, senere skiftende bris. Litt regn, senere stort sett oppholdsvær. Uendret eller litt lavere temperatur.
  Møre og Romsdal og Trøndelag
  • Skiftende bris. Litt regn. Litt lavere temperatur.Skiftende bris. Litt regn. Litt lavere temperatur.
  Nordland
  • Skiftende bris. Oppholdsvær og perioder med sol, lokal tåke på kysten. Fra om ettermiddagen enkelte regnbyger. Litt lavere temperatur.Skiftende bris. Oppholdsvær og perioder med sol, lokal tåke på kysten. Fra om ettermiddagen enkelte regnbyger. Litt lavere temperatur.
  Troms og Finnmark
  • Skiftende bris. Lokal tåke på kysten, ellers opphold og perioder med pent vær. Om kvelden enkelte regnbyger i Troms. Omtrent uendret temperatur.Skiftende bris. Lokal tåke på kysten, ellers opphold og perioder med pent vær. Om kvelden enkelte regnbyger i Troms. Omtrent uendret temperatur.
  Spitsbergen
  • Skiftende bris. Litt regn. Omtrent uendret temperatur.Skiftende bris. Litt regn. Omtrent uendret temperatur.
  Videre utsikter for lørdag 8. august - tirsdag 11. august:Sør-Norge
  • Lørdag bris mellom øst og sør. Spredte regnbyger, perioder med sol. Senere vind av skiftende retning, for det meste bris. Litt regn av og til, men på Østlandet lange perioder med oppholdsvær. Litt lavere temperatur.Lørdag bris mellom øst og sør. Spredte regnbyger, perioder med sol. Senere vind av skiftende retning, for det meste bris. Litt regn av og til, men på Østlandet lange perioder med oppholdsvær. Litt lavere temperatur.
  Nord-Norge
  • For det meste rolige vindforhold. Lørdag litt regn av og til. Senere enkelte regnbyger i indre strøk, ellers stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Litt lavere temperatur.For det meste rolige vindforhold. Lørdag litt regn av og til. Senere enkelte regnbyger i indre strøk, ellers stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Litt lavere temperatur.
  Spitsbergen
  • Skiftende bris. Stort sett oppholdsvær. Omtrent uendret temperaturSkiftende bris. Stort sett oppholdsvær. Omtrent uendret temperatur