<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Obama får bred støtte

Et flertall av amerikanerne støtter president Barack Obamas strategi i Afghanistan, viser en ny meningsmåling.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 06.08
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 105 ord
  President Barack Obama - Foto: David Katz/Obama for America

  53 prosent av de spurte mener at Obama håndterer Afghanistan-spørsmålet på en god måte, mens 35 prosent er motstandere av presidentens Afghanistan-politikk, viser målingen som er utført for Washington Post.Blant demokrater slutter 69 prosent opp om Obamas Afghanistan-strategi, mens andelen blant republikanere er 37 prosent.Bare 17 prosent av republikanerne mener til sammenligning at Obama gjør en generelt god jobb som president.43 prosent av de spurte mener at demokratene er best i stand til å håndtere Afghanistan-spørsmålet, mens 33 prosent holder en knapp på republikanerne.Obama gjennomførte søndag en overraskende lynvisitt i Afghanistan, der han hadde møter med president Hamid Karzai og amerikanske tjenestemenn og soldater. (©NTB)