<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oslo uten helse- og sosialombud

Oslo står uten helse- og sosialombud etter at Petter Holm har gått av.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 08.29
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  Foto: Scanpix

  Holm er blitt gransket av kommunerevisjonen for økonomisk rot. Direktør for bystyrets sekretariat, Asbjørn Ausland, bekrefter overfor NRK at Holm ikke lenger jobber i kommunen, men vil ikke si noe ytterligere rundt avgangen.I revisjonsrapporten skal Holm ha fått kritikk for rot med drosjeregninger og for å ha brukt penger på kurs, flyreiser og bevertning uten å ha levert inn kvitteringer. Kommunerevisjonen mener derfor det er vanskelig å vurdere om utgiftene er korrekte og nødvendige.Petter Holm har ikke kommentert saken ovenfor NRK. (©NTB)