<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ranet apotek i Oslo for legemidler

En mann med pistol ranet apoteket på Jernbanetorget i Oslo for legemidler søndag kveld.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 05.26
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 128 ord
  Foto: Scanpix

  - Han skal ha hoppet over disken og dro med seg en av de ansatte og plukket ut diverse legemidler. Vi har ikke fått melding om at han tok med seg noe annet eller prøvde å rane til seg penger, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Even Jørstad til NTB.Politiet fikk melding om ranet klokken 20.43 søndag kveld.Den kvinnelige ansatte har det etter forholdene bra. Både kunder og ansatte har forklart at mannen var bevæpnet, trolig med en pistol. Politiet sjekker nå opptak fra overvåkingskameraet i apoteket og ser optimistisk på utsiktene til å løse saken.Gjerningsmannen beskrives som hvit i huden og rundt 180 centimeter høy. Han hadde på seg en tynn, blå allværsjakke med et lite hvitt merke på skulderpartiet. Mannen hadde svarte bukser og brune sko. (©NTB)