<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Russland kutter to tidssoner

Fra og med søndag har ikke Russland elleve, men ni tidssoner.

    Publisert 28. mars 2010 kl. 19.44
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.32
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 84 ord

    Det er regionene lengst øst og vest i landet som 'mister' sine tidssoner. Kamtsjatka og Tsjukotka ikke langt fra Alaska, ligger nå åtte timer foran Moskva, mens regionene Samara og Udmurtja inn mot Europa nå er på Moskva-tid.Innskrenkningen i tidssoner er ifølge president Dmitrij Medvedev et tiltak som skal bedre mulighetene for økonomisk samarbeid i landet.Mange har imidlertid kritisert tiltaket som meningsløst og dumt, og sier dette kun beviser at Medvedev er en svak leder, ute av stand til å gjennomføre vesentlige reformer. (©NTB)