<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik blir været resten av påsken

Her er langtidsvarselet for den neste uken.

  Publisert 31. mars 2010 kl. 13.42
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.36
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 491 ord
  Foto: iStockPhoto

  Værutsikter for perioden lørdag 3. april 2010 til og med onsdag 7. april 2010.Utsikter for lørdag 3. april:Østafjells og fjellet i Sør-Norge

  • Sørøstlig bris, kuling på kysten i sør og i utsatte steder i fjellet, sent på dagen dreiende østlig. Først på dagen litt regn i vestlige strøk, snø i fjellet, ellers stort sett opphold og mulighet for litt sol. Litt stigende temperatur.Sørøstlig bris, kuling på kysten i sør og i utsatte steder i fjellet, sent på dagen dreiende østlig. Først på dagen litt regn i vestlige strøk, snø i fjellet, ellers stort sett opphold og mulighet for litt sol. Litt stigende temperatur.
  Vestlandet sør for Stad
  • Sørøstlig bris, perioder med kuling på kysten og i fjellet. Litt regn først på dagen, snø i fjellet, ellers stort sett oppholdsvær og noe sol. Uendret eller litt stigende temperatur.Sørøstlig bris, perioder med kuling på kysten og i fjellet. Litt regn først på dagen, snø i fjellet, ellers stort sett oppholdsvær og noe sol. Uendret eller litt stigende temperatur.
  Møre og Romsdal og Trøndelag
  • Sørøstlig bris. Stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Omtrent uendret temperatur.Sørøstlig bris. Stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Omtrent uendret temperatur.
  Nordland og Troms
  • Sørøstlig bris. Opphold og perioder med pent vær, men først på dagen mulighet for enkelte regnbyger i Lofoten og Vesterålen. Uendret eller litt lavere temperatur.Sørøstlig bris. Opphold og perioder med pent vær, men først på dagen mulighet for enkelte regnbyger i Lofoten og Vesterålen. Uendret eller litt lavere temperatur.
  Finnmark
  • Bris omkring sør. Stort sett pent vær. Litt lavere temperatur.Bris omkring sør. Stort sett pent vær. Litt lavere temperatur.
  Spitsbergen
  • Østlig bris, først på dagen kuling i sør. Litt snø i sør, ellers oppholdsvær. Litt stigende temperatur.Østlig bris, først på dagen kuling i sør. Litt snø i sør, ellers oppholdsvær. Litt stigende temperatur.
  Videre utsikter for søndag 4. april - onsdag 7. april:Sør-Norge
  • For det meste sørøstlig vind, av og til kuling utsatte steder. Stort sett oppholdsvær og mulighet for litt sol, senere perioder med nedbør. Nord for Stad og Dovre opphold og perioder med sol. Små temperaturendringer.For det meste sørøstlig vind, av og til kuling utsatte steder. Stort sett oppholdsvær og mulighet for litt sol, senere perioder med nedbør. Nord for Stad og Dovre opphold og perioder med sol. Små temperaturendringer.
  Nord-Norge
  • For det meste østlig eller sørøstlig vind. Etter hvert mulighet for litt nedbør indre strøk, ellers opphold og perioder med pent vær. Små temperaturendringer.For det meste østlig eller sørøstlig vind. Etter hvert mulighet for litt nedbør indre strøk, ellers opphold og perioder med pent vær. Små temperaturendringer.
  Spitsbergen
  • Skiftende bris, etter hvert sørøstlig vind, opp i kuling på kysten i vest. Søndag litt snø i sør, ellers opphold og perioder med pent vær. Først stigende temperatur, senere omtrent uendret. (NTB)Skiftende bris, etter hvert sørøstlig vind, opp i kuling på kysten i vest. Søndag litt snø i sør, ellers opphold og perioder med pent vær. Først stigende temperatur, senere omtrent uendret. (NTB)