<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Togtrafikken i gang igjen

Togtrafikken er i gang igjen etter å ha stått stille over hele landet i nesten tre timer. (Oppdatert)

  Publisert 29. mars 2010 kl. 21.33
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 118 ord
  Foto: Scanpix

  Togtrafikken er i gang igjen etter å ha stått stille over hele landet i nesten tre timer, opplyser Jernbaneverket til NTB. Årsaken til togstansen var en feil i togenes kommunikasjonssystem.Ifølge Jernbaneverket er det første gang en kommunikasjonsfeil har fått så omfattende konsekvenser. Meldingen om at alle tog måtte stanse ved nærmeste stasjon, kom ved 18.30-tida. Først klokka 21.15, nesten tre timer senere, var feilen reparert.- Det var strømforsyningen til to dataservere som var berørt. Nå skal trafikken sakte komme i gang igjen, men det vil selvsagt bli forsinkelser utover kvelden, sier pressevakt Kjell Bakken i Jernbaneverket.NSB har hatt store problemer med å få tak i alternativ transport til alle passasjerene som ikke kom seg dit de skulle. (©NTB)