<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter med å offentliggjøre rapport

Jernbanetilsynet vil vente til etter påske med å offentliggjøre en rapport fra tilsyn hos CargoNet.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 13.46
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 100 ord
  Foto: Scanpix

  Jernbanetilsynet hadde på nyåret fullt tilsyn hos CargoNet. Rapporten var ventet å bli offentliggjort denne uken, men offentliggjøringen er nå utsatt til etter påske. Årsaken er at CargoNet har anledning til å kommentere rapporten før den blir offentliggjort. Det skal ikke være dødsulykken på Sjursøya som gjør at tilsynsrapporten nå holdes tilbake.- Dette har ingen ting med hendelsen på Sjursøya å gjøre, opplyser direktør Erik Ø. Johnsen i Statens jernbanetilsyn til NTB.Han forteller at det er normalt at selskapet som har vært under tilsyn, får anledning til å lese rapporten og rette eventuelle faktiske feil før den blir offentliggjort. (©NTB)