<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Viktig USA-indeks skuffer

Chicago PMI-indeksen kom inn under forventning.

  Publisert 31. mars 2010 kl. 15.46
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Chicagos skyline på kveldstid - Foto: CC/Christopher & AmyCate

  Tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at den amerikanske innkjøpsindeksen Chicago PMI (Chicago Purchasing Management Index) endte på 58,8 i mars, mot ventet 61.I februar lå indeksen på 62,2.Dette er Chicago PMI En indeks over innkjøpssjefer i Illinois, Indiana and Michigan. Indeksen publiseres den siste handelsdagen hver måned, men indeksens viktighet er lavere enn ISM-rapporten. Den blir nå brukt som et middel for å spå retningen på ISM-rapporten.Utgangspunktet til indeksen er "50", så et fall under 50 er et tegn på et tilbakefall, mens et tall over 50 betyr vekst.