<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forretningsmann punger ut etter tyveri

Slettebakken skole i Bergen samlet inn 48.000 kroner 17. mai, men opplevde at pengene ble stjålet. En lokal forretningsmann blar opp for å dekke tapet.

  Publisert 19. mai 2010 kl. 05.46
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 170 ord
  Foto: iStockPhoto

  Slettebakken skole i Bergen samlet inn 48.000 kroner 17. mai, men opplevde at pengene ble stjålet. En lokal forretningsmann blar opp for å dekke tapet.Salg av kaffe, kaker og lignende på nasjonaldagen skulle blant annet gå til skoleball for elevene. Men i løpet av natt til tirsdag ble pengene stjålet fra huset til en av foreldrene. I tillegg ble en datamaskin stjålet i hjemmet, skriver Bergens Tidende.- Det er forferdelig trist at noen stjeler fra barna våre, sa FAU-leder Kristin Rubecksen ved skolen til avisas nettutgave.Noen timer senere kunne hun puste lettet ut. Forretningsmannen Geir Hove hadde lest artikkelen og bestemt seg for å erstatte beløpet som ble stjålet.- Vi ville hindre at noen skurker skulle få ødelegge for så mange. Og så ønsket vi å bidra til at de på Slettebakken skole skulle få sove godt i natt, sier Hove til bt.no.- Korpset sto i fare da pengene ble stjålet, men vi vil også bruke pengene på felles arrangementer for Slettebakken, Fridalen og Landås skole, sier FAU-leder Rubecksen. (©NTB)