<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pågrepet pakistaner ikke ansatt i Telenor

En mann som fredag ble pågrepet i Pakistan i forbindelse med det mislykkede bombeforsøket i New York, er ikke lenger ansatt i Telenor, opplyser selskapet.

    Publisert 22. mai 2010 kl. 17.23
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 160 ord

    Ifølge den amerikanske avisa The Wall Street Journal ble en leder ved en lokal Telenor-avdeling fredag pågrepet i Pakistan i forbindelse med etterforskningen av det mislykkede angrepsforsøket i USA.Dette er ikke riktig, opplyser Telenor lørdag.- Vi har i dag fått bekreftet hvem denne personen er. Vedkommende har tidligere vært ansatt i Telenor, men ikke på en god stund, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor til NTB.Det finnes ingen indikasjoner på at den pågrepne personen har noe med Telenor å gjøre i dag, sier Lessum.Mannen er én av i alt seks personer som er pågrepet i Pakistan på grunn av mistanke om forbindelser til pakistanskamerikaneren Faizal Shahzad, som ble pågrepet i New York like etter det mislykkede bombeforsøket den 1. mai.Ifølge pakistanske myndigheter delte mannen rom med Faisal Shahzad ved Universitetet i Bridgeport i delstaten Connecticut i USA. Han skal ha formidlet kontakt mellom Shahzad og en eier av en dataforretning i Islamabad, og også denne personen ble pågrepet fredag. (NTB)