<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Dronning Sonjas fly truffet av lynet

Flyet dronning Sonja var om bord i på vei til kongelig bryllupsfeiring i Stockholm fredag, ble truffet av lynet.

Publisert 18. juni 2010 kl. 13.17
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Dronning Sonja - Foto: Scanpix

Flyet landet likevel trygt.- Det føltes veldig dramatisk, sier Malin Olivia Dahlberg, som var med i flyet, ifølge NRK.- Plutselig begynte flyet å riste, så kom et kjempesvært lysglimt og et stort smell, forteller NRK-journalist Marianne Ytre-Eide Bjaarstad som også var med samme fly.Det var under innflygingen til Arlanda at SAS-flyet ble truffet av lynet.- Heldigvis var kapteinen raskt ute med å fortelle at vi var blitt truffet av lynet, men at alt hadde gått bra, sier Marianne Ytre-Eide Bjaarstad.Flyet landet på Arlanda uten problemer. (©NTB)