<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Norads sjef går av før tiden etter intern uro

Norads sjef Poul Engberg-Pedersen går av ett år før åremålet går ut.

Publisert 21. juni 2010 kl. 22.33
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 73 ord
Norads sjef Poul Engberg-Pedersen. Foto: Scanpix

Engberg-Pedersen er en omstridt leder som er blitt beskyldt for å ha mobbet de ansatte.Ifølge Aftenposten.no er begrep som «faglig dyktig» og «krenkende» ofte brukt for å karakterisere Engberg-Pedersen som har ledet Norad de siste fem årene.Både Arbeidstilsynet og Utenriksdepartementet har vært involvert for å forsøke å bedre arbeidsmiljøet.- Det har vært den morsomste og mest spennende jobben i min karriere. Men det stiller store krav å være øverste leder, sier Engberg-Pedersen. (©NTB)