<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rema-Reitan greier ikke selge luksusbolig

Bedriften hans er kjent for å kutte priser, men selv nekter Ole Robert Reitan å sette ned prisen på sitt luksushjem - til tross for at ingen ønsker å kjøpe herligheten. Se prospektet her!

  Publisert 26. juli 2010 kl. 09.03
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Ole Robert Reitan - Foto: Scanpix

  Rema-arvingen Ole Robert Reitan sliter med å selge sin luksusbolig på Nesøya i Oslo, skriver avisen VG mandag.Se Finn-prospektet på eiendommen herReitan krever 30 millioner kroner for eiendommen, men til nå er det ingen som har bitt på, selv om eiendommen har ligget ute til salgs i to måneder.- Vi har et par interessenter men det er ingen budrunde på gang, sier eiendomsmegler Nils Nordvik i Nordvik & Partners.Dersom Reitan greier å selge den råflotte eiendommen, kan kjøper glede seg over å ha sikret seg svømmebasseng, trippel garasje, egen sandstrand og brygge.