<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sydenferie for Barack Obama?

Det hvite hus dementerer meldinger i spanske medier om at USAs president Barack Obama planla sydenferie.

  Publisert 26. juli 2010 kl. 05.39
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 75 ord
  Foto: Scanpix

  Det hvite hus dementerer meldinger i spanske medier om at USAs president Barack Obama planla sydenferie i Spania i sommer.En talsmann for Det hvite hus sa at der ikke er riktig at han og familien skal til den spanske feriebyen Marbella i august, slik avisene El País og El Mundo skriver.Familiens offisielle planer er derimot å ta to korte ferier ved den oljeherjede kysten av Mexicogolfen og på ferieøya Martha's Vineyard utenfor Cape Cod. (©NTB)