<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Diplomatisk strid mellom USA og Venezuela

Forholdet mellom USA og Venezuela er blitt enda et hakk kjøligere. Amerikanske myndigheter trakk onsdag tilbake visumet til Venezuelas ambassadør i USA.

  Publisert 30. des. 2010 kl. 06.06
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  Hugo Chavez - Foto: Scanpix

  Forholdet mellom USA og Venezuela er blitt enda et hakk kjøligere. Amerikanske myndigheter trakk onsdag tilbake visumet til Venezuelas ambassadør i USA.En statssekretær i Venezuelas utenriksdepartement skrev onsdag i en Twitter-melding at visumet til ambassadør Bernardo Alvarez er trukket tilbake. Senere ble opplysningene bekreftet av amerikanske myndigheter.Forholdet mellom de to landene har vært anstrengt i lang tid. Opphevingen av Alvarez' visum er ment som en reaksjon på at den venezuelanske regjeringen har nektet å godta USAs valg av ambassadør til Venezuela. (©NTB)