<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flytrafikken i gang igjen på USAs østkyst

De største flyplassene i New York-området gjenåpnet natt til tirsdag etter å ha vært stengt på grunn av uvær, men det kan ta dager før flytrafikken går som normalt.

  Publisert 28. des. 2010 kl. 07.47
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 145 ord
  Fly går inn for landing. Foto: Scanpix

  Ifølge de nasjonale flymyndighetene i USA ble flyplassene John F. Kennedy og La Guardia i New York, samt Newark i New Jersey, åpnet for flyginger igjen natt til tirsdag. Da hadde de vært stengt i nesten 24 timer.Bare i New York-området alene ble over 4.500 flyginger innstilt på grunn av snøstormen. Flypassasjerer må derfor belage seg på mye venting også i de kommende dagene.Til det svenske nyhetsbyrået TT bekrefter pressetalsmann Anders Lindstrøm at to SAS-fly som skulle ha tatt av fra Newark søndag i retning København og Stockholm er blant de tusenvis av fly som stilte seg i avgangskøen natt til tirsdag.Også flyplassen i Boston er gjenåpnet, og togselskapet Amtrak fikk i løpet av natten ryddet vekk så mye snø fra linjene at togtrafikken kom i gang.Den kraftige snøstormen som lammet amerikanerne midt i den hektiske julesesongen, skal nå være på vei mot Canada. (©NTB)