<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Siv Jensen forberedt på feider med LO

Fremskrittspartiet vil kutte kraftig i antallet offentlig ansatte. Partileder Siv Jensen stålsetter seg for harde slag med LO.

  Publisert 28. des. 2010 kl. 09.45
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 85 ord
  Frp-leder Siv Jensen. Foto: Heiko Junge / Scanpix

  - Jeg er helt sikker på at streikeplanene ligger klare. Men jeg håper organisasjonen tar til fornuft og søker et konstruktivt samarbeid med oss allerede nå, sier Jensen til NTB.Hun mener den rødgrønne regjeringen burde ha benyttet finanskrisen til å kutte i offentlige utgifter, slik en rekke europeiske land har gjort.Frp-lederen understreker at det ikke skal kuttes i velferdsytelser som sykelønn, arbeidsledighetstrygd, uføretrygd eller alderspensjon dersom Norge får en blåblå regjering. Slankekuren går ut på effektivisering, konkurranseutsetting og storstilt nedbemanning i stat og kommune. (©NTB)