<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Amerikanske priser på stedet hvil

Konsumprisene i USA rørte seg ikke i november.

  Publisert 16. des. 2011 kl. 14.31
  Oppdatert 16. des. 2011 klokken 14.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 62 ord
  Børsen i New York ved Wall Street - Foto: Øystein Schmidt

  Amerikanske statistikkmyndigheter opplyser at konsumprisene i USA var uendret i november sammenlignet med måneden før. På årsbasis var indeksen opp 3,4 prosent.Det var ventet at KPI skulle stige 0,1 prosent på månedsbasis og 3,5 prosent på årsbasis.Eksklusiv mat- og energi steg konsumprisene 0,2 prosent på månedsbasis, og 2,2 prosent sammenlignet med samme periode året før. Forventningen var henholdsvis 0,1 og 2,1 prosent.