<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette skjer i dag - fredag

PGS-aksjonærer har potensielt kursdrivende nyheter i vente. Og kan dagens nøkkeltall fra USA følge opp gårsdagens gode trend?

  Publisert 16. des. 2011 kl. 05.55
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 135 ord
  Adm. direktør i PGS, Jon Erik Reinhardsen. Foto: Finansavisen

  Blant aktørene på Oslo Børs merker vi oss at PGS avholder kapitalmarkedsdag.Makro, internasjonaltIndia: Rentebeskjed (07:30)Irland: BNP 3. kvartal (12:00)USA: KPI november (14:30)Makro, Norge (SSB)Utenrikshandel med tjenester for ikke-finansielle foretakVillreinjaktVeitrafikkulykker med personskadeSkatteregnskapsstatistikkKostnadsindeks for lastebiltransportKommunalt avløp. Ressursinnsats, utslipp, rensing og slamdisponeringFinansinstitusjonerRapport: Ressursinnsats, utslipp, rensing og slamdisponeringSSBmagasinet: Detaljomsetning, julehandelInnenriks (utvalgte hendelser)Oslo: Pressebrifing - Statusrapport fra politiets evalueringsarbeid 22. juli. Politidirektoratet vil orientere om status så langt i arbeidet med å evaluere politiets håndtering av terrorhandlingene i Oslo og på Utøya den 22. juli 2011.Oslo: Idol-finalen. Jenny Langlo (18) fra Stordal og Vegard Leite (19) fra Værlandet skal kjempe om seieren direkte fra Chateau Neuf.Bergen: Riksantikvaren og Statsbygg inviterer pressen i forbindelse med oppstarten av arbeidet med å reetablere grunnvannet på Bryggen i Bergen.Genève: Utenriksminister Jonas Gahr Støre deltar på WTOs 8. ministerkonferanse i Genève.Kilder: TDN Finans, SSB, NTB