<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Putin vil bytte jobb med Medvedev - igjen

Vladimir Putin bekrefter at han ønsker seg president Dmitrij Medvedev som ny russisk statsminister.

  Publisert 15. des. 2011 kl. 15.01
  Oppdatert 15. des. 2011 klokken 15.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Dmitry Medvedev. Foto: Scanpix

  Det forente Russland fikk flertall i valget til nasjonalforsamling den 4. desember, påpeker Vladimir Putin.- Det er en ubetinget seier, til tross for tilbakegang. Jeg mener derfor at Dmitrij Medvedev kan danne regjering og fungere godt, sier han.Putin antydet tidligere i år at Medvedev kunne bli vraket dersom valgresultatet ble skuffende. Tospannets parti gikk kraftig tilbake i valget, men fikk likevel flertall i nasjonalforsamlingen.Etter valget er partiet blitt anklaget for omfattende valgfusk.I dag er Medvedev president i Russland, mens Vladimir Putin er statsminister. Putin var president i perioden 1999- 2008 og stiller nå til valg på nytt. (©NTB)