<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Handikapforbundet frykter oppsigelser

Tapte inntekter og kutt i offentlig støtte gjør at Norges Handikapforbund frykter de må si opp mellom 10 og 20 ansatte.

Publisert 26. juni 2012 kl. 06.06
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Penger - Foto: Scanpix

Innsparingene på over 10 millioner kroner må gjøres innen utgangen av 2012.- Dette kan innebære en reduksjon på mellom 10 og 20 ansatte, sier den nyutnevnte generalsekretæren i Norges Handikapforbund, Arnstein Grendahl.Ved siden av store problemer med å skape nye inntekter etter at forbudet mot spilleautomater trådte i kraft i 2007, ble kompensasjonen fra staten for tapet av disse inntekter merkbart redusert i fjor.- Kompensasjonen ble redusert med 1,5 millioner kroner på statsbudsjettet i fjor. Dette gjorde det merkbart vanskeligere for oss, sier forbundsleder Arne Lein.Arnestein Grendahl sier forbundet i framtiden er avhengig av støtte, både politisk og økonomisk, for å drive arbeidet mot diskriminering av funksjonshemmede.- Vi jobber med flere gode spillprosjekter, blant annet med Norsk Tipping. Dette er vi helt avhengig av for å sikre tilstrekkelige inntekter i tiden framover, sier Grendahl.