<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pinnsvin utløste tyverialarm på kjøpesenter

Tyverialarmen gikk på kjøpesenteret i Hokksund natt til torsdag. Da politiet kom til stedet, fant de et pinnsvin med piggene ute.

Publisert 28. juni 2012 kl. 05.57
Oppdatert 28. juni 2012 klokken 05.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord
Pinnsvin - Foto: Scanpix

- Det ble utløst en innbruddsalarm fra Eiker Senter, og patruljen som ble sendt til stedet, fant ut at et pinnsvin hadde forvillet seg inn og utløst alarmen. Pinnsvinet hadde alle piggene ute, sier operasjonsleder Sven Røsaker i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.Han forteller at den ubudne gjesten hadde klart å komme seg gjennom et gjerde og inn i en hage i tilknytning til kjøpesenteret.Røsaker forteller at politiet valgte å la inntrengeren slippe turen til politistasjonen denne gang.- Det slapp ut igjen og kunne dermed komme seg tilbake til sine hjemtrakter. (©NTB)