<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Saksøker toppsjef for 40 millioner kroner

Etter å ha tapt 125 millioner kroner på investering, krever Europark-gründer Snorre Bentsen nå at han får igjen flere titalls millioner.

Publisert 25. juni 2012 kl. 06.41
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord
Snorre Bentsen. Foto: Finansavisen

Europark-gründer Snorre Bentsen krever nå nær 40 millioner kroner av en gruppering med Reidar Michalsen i spissen etter kollapsen i bygge-modulprodusenten Bau-How. Bentsen plasserte i fjor deler av sin formue i selskapet, men har det siste halvåret tapt hele 125 millioner kroner på investeringen, skriver Finansavisen.Parkeringsgründeren ble fortalt at det var behov for 10 millioner euro i kapitaltilførsel. Etter dette gikk han inn med ytterligere 6 millioner euro, og det ville ifølge Bentsen vært behov for minst 10 millioner euro til for å unngå en konkurs.Bakgrunnen for millionkravet er ifølge avisen at et garantikonsortium har stilt en garanti for Bentsens investeringsselskap Indigo Invest på 5 millioner euro. Michalsen har garantert for hele beløpet, mens seks andre aksjonærer og ansatte har garantert for til sammen 4 millioner euro.Følg HegnarOnline på Facebook her!