<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ingen streik for lagerarbeidere i Bring

Lagerarbeiderne i Bring Warehousing Drammen går likevel ikke ut i streik fra mandag etter at partene kom til enighet om lønns- og arbeidsforhold søndag kveld.

  Publisert 15. okt. 2012 kl. 05.55
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 107 ord
  Skilt ved inngangen til Riksmekleren i Oslo - Foto: Scanpix

  De lageransatte i Bring Warehousing Drammen er sikret å beholde lønns- og arbeidsforhold etter forhandlingene mellom Yrkestrafikkforbundet/YS og Bring/Spekter.- Jeg er godt fornøyd med resultatet. Nå gleder vi i Yrkestrafikkforbundet oss over at vi har sikret skifttillegg, fagbrevtillegg og ubekvemtillegg for våre medlemmer. Dette var vi fratatt før meklingen startet i forrige uke, sier leder for de YTF-organiserte i Bring, Per Kristiansen.Meklingen mellom partene strandet fredag, og det var besluttet å streike fra mandag. Men søndag møtte likevel partene til samtaler, og man fant fram til det som av arbeidstakersiden betegnes som en god løsning som sikrer de ansatte mot lønnsnedslag i dag og i framtiden. (©NTB)