<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solhjell presenterer trolig Entra-løsning

Bård Vegar Solhjell (SV), som er settestatsråd for næringsminister Trond Giske (Ap) i Entra-saken, varsler en pressekonferanse om sitt arbeid med saken mandag ettermiddag.

  Publisert 15. okt. 2012 kl. 13.32
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 123 ord
  Miljøvernminister Bård Vegar Solhjell (SV) . Foto: Scanpix

  Det er ventet at Solhjell vil legge fram sin beslutning om hvordan striden i Entra skal løses. Hele eller deler av styret kan bli kastet.Styret i Entra vedtok 26. september å ansette Rune Olsø, som er tidligere leder av Trondheim Arbeiderparti og en nær venn av Trond Giske, som administrerende direktør. Ansettelsen ble vedtatt til tross for at saken ikke sto på dagsordenen. Olsø hadde vært konstituert i stillingen siden april.Et mindretall på tre av styrets sju medlemmer ønsket ikke Olsø som direktør i selskapet.I forrige uke kom det fram at styremedlem Ketil Fjerdingen, som arbeidet aktivt for at Olsø skulle få jobben, kan være inhabil fordi de to skal ha nære bånd. Det kan bety at utnevnelsen av Olsø er ugyldig. (©NTB)