<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

1881-kjøp er nå fullført

Konkurransetilsynet har nå godkjent at Amedia kjøper opp Digitale Medier 1881 AS.

  Publisert 26. juni 2013 kl. 15.29
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 115 ord
  Konsernsjef Are Stokstad i Amedia. Foto: Scanpix

  I dag ble salgsavtalen fullført, og Amedia har dermed overtatt selskapet fra Kistefoss. Selve avtalen om kjøp ble undertegnet i midten av mai i år.- Jeg er glad for at alt nå er på plass i forbindelse med kjøpet av Digitale Medier 1881. Dette er en viktig del av Amedias digitale taktskifte. 1881.no gir Amedia en kommersiell plattform i det digitale markedet som vil bidra til å supplere og styrke våre eksisterende merkevarer, sier konsernsjef Are Stokstad i en pressemelding.Digitale Medier 1881 er den nest største aktøren i det norske katalog- og listingmarkedet på nett, etter Eniro (Gule Sider). De omsatte i fjor for 189 millioner kroner og hadde et driftsresultat på 34 millioner kroner.