<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny Lululemon-sjef må stå på hodet

Oppgavene står ikke i kø (og på hodet) for den nye sjefen i Lululemon.

  Publisert 17. juni 2013 kl. 13.28
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.42
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 412 ord
  Lululemon-butikk - Foto - Scanpix

  Hvis du kan stå på hodet i minst ti minutter, kommunisere på Sanskrit og shotte hvetegress og tequila i helgene, så har treningstøymerket Lululemon drømmejobben for deg, skriver ABCnews.Etter et par turbulente måneder, søker Lululemon nå ny toppsjef.Lululemon er kjent for dyre treningsbukser til rundt hundre dollar, eller nesten 600 norske kroner.I mars opplevde det populære merket en liten "skandale", da de måtte trekke en treningsbukse fra markedet grunnet at modellen var for gjennomsiktig.Det kanadiske selskapets aksje droppet hele 20 prosent på Nasdaq i forrige uke, etter det ble klart at den sittende sjefen nå går av.En markedsanalytiker fra RBC Capital markets, Howard Tubin, sa imidlertid at annonsen ikke bør bli tatt for seriøst. 160 personer har imidlertid respondert på annonsen.Luluemons avtroppende sjef, Christine Day, har sagt at hun blir i selskapet inntil en ny sjef er på plass. Under hennes ledelse de siste fem årene, har Lululemon gått fra inntekter på 274 millioner dollar til 1,4 milliarder dollar.Her er hele jobb-beskrivelsen:CEO Lululemon AthleticaFounded in 1998 in beautiful Vancouver, BC lululemon athletica creates components for people to live long, healthy and fun lives.DescriptionYou report to no one, you are the CEO (duh). You are passionate about doing chief executive officer type stuff like making decisions, having a vision and being the head boss person.A day in the life of a chief executive officer-You communicate powerfully, often through Sanskrit-You are disciplined, focused and can hold headstand for at least 10 minutes-You're a long-term thinker. You already have a plan to bring yoga and luon to Mars by 2018-You break all the rules like getting your OM-on (loudly) whenever the urge arises-You elevate and cultivate the level of talent within the senior leadership team by holding The Bachelor lululemon. Only one successful SVP will get the final rose-Not only do you lead the organization to create components for people to live long, healthy and fun lives, you know the secret to how they got the caramel in the Caramilk bar-You wear The Mansy to lead our company-wide morning chant and kombucha ritualThe finer print -Your go-to party trick is your dead-on impression of the yogi in "Sh(asterisk)T Yogis Say"-You voted for Pedro-You have Chip Wilson, Bill Clinton, Ellen DeGeneres and Oprah Winfrey on speed dial-You actively live and breathe the lululemon culture - on Friday afternoons you hit up wheatgrass and tequila shots (it's called work/life balance)-You use your third eye to channel innovation-Your lineage is directly related to Phidippides-You own yogaFØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK