<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- I år var det siste året med NRK-lisens

Fremskrittspartiet lover å komme dagens rikskringkaster til livs hvis de skulle komme i regjering denne høsten.

  Publisert 30. juli 2013 kl. 09.29
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 94 ord
  NRK-flagg - Foto: Scanpix

  Fremskrittspartiet lover å komme dagens rikskringkaster til livs hvis de skulle komme i regjering denne høsten, skriver VG.- I år var det siste året med NRK-lisens. Vi kan ikke ha en enorm aktør som er finansiert direkte på den måten, sier Frps stortingsrepresentant Øyvind Korsberg til avisen.- Vi må først fjerne lisensen, og så må vi ha en mellomordning der vi for eksempel finansierer driften direkte over statsbudsjettet. Så kan vi på lengre sikt gjøre NRK mer kommersielle. Det skal gjøres gradvis, så ikke andre aktører blir skadelidende, påpeker han.Følg HegnarOnline på Facebook her!