<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mann og kvinne druknet i badestamp

En mann og en kvinne i slutten av 50-årene omkom lørdag i en badestamp ved en hytte i Fredrikstad i Østfold.

  Publisert 18. aug. 2013 kl. 07.45
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 191 ord
  Foto: Scanpix

  Politiet fikk like før klokken 22 melding om at to personer var funnet livløse i en badestamp på et hyttefelt i Slevik ved Fredrikstad.Både ambulansepersonell og politi rykket ut. Også et Sea King-helikopter ble sendt til stedet.Ifølge politiets innsatsleder Arne Knoff Næss ble de to funnet av to personer de var på hyttetur sammen med.- Det var disse som fant mannen og kvinnen i badestampen. De fikk dratt dem ut av stampen og forsøkte umiddelbart med gjenoppliving. Noe de fortsatte med helt til ambulansepersonell kom til stedet og tok over. Men livene sto ikke til å redde, og de ble erklært døde, opplyser han til Fredriksstad Blad.De to som fant de omkomne ble natt til søndag tatt med inn til Fredrikstad politistasjon.- De to har frivillig blitt med på politistasjonen, der de skal avhøres i natt. De blir avhørt som vitner, sier Knoph Næss til VG.Kriminalteknikere skal undersøke området rundt badestampen, og natt til søndag ble det også gjort søk med hund.- Vi mistenker ikke noe kriminelt, men det er et uventet dødsfall, sier Knoph Næss.- Slik det ser ut nå ser det ut som en tragisk drukningsulykke, sier han. (©NTB)