<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Representantenes hus vil votere over budsjettforslag

Republikanernes leder i Representantenes hus, John Boehner, vil ikke stanse en votering over kompromissforslaget om en midlertidig løsning for budsjettstriden og gjeldstaket i USA.

  Publisert 16. okt. 2013 kl. 21.57
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 91 ord
  John Boehner (t.v.) og Barack Obama - Foto: AP

  Leder for representantenes hus John Boehner sa onsdag at kammeret ikke vil blokkere for Senatets plan for å løse budsjettkrisen.I en kort uttalelse sier Boehner at han og hans republikanske kolleger vil fortsette kampen mot president Barack Obamas helseplan og for et ansvarlig budsjett.- Men å blokkere for enigheten som medlemmer av partiet i Senatet er kommet til er ikke en taktikk vi vil følge, sier han.Demokratenes og republikanernes ledere i Senatet ble tidligere onsdag enige om et nytt budsjettkompromiss som kan løse den flere uker lange budsjettkrisen i landet. (©NTB)