<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

MH370-søket gjenopptas i Indiahavet

Søket etter det savnede Malaysia Airlines-flyet som forsvant i mars, er gjenopptatt i det sørlige Indiahavet.

    Publisert 6. okt. 2014 kl. 07.52
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 86 ord
    Foto: REUTERS/Royal Australian Air Force.

    Det har i flere måneder vært et opphold i søket mens et område på 110.000 kvadratkilometer nordvest for australske Perth er blitt kartlagt, skriver BBC.Fartøy med sonarteknologi skal skanne havbunnen i dette området for ujevnheter. Håpet er at motoren eller andre deler av flyet fortsatt kan være intakt. Australske myndigheter har sagt at den nye fasen i søket etter flyet med flygingsnummer MH370 kan ta opptil et år.Flyet med 239 mennesker om bord, på vei fra Kuala Lumpur til Beijing, har vært savnet siden 8. mars.