<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Siv Jensen: - Jeg er skjerpet og spent

Finansminster Siv Jensen (Frp) mener budsjettet hun legger fram klokken 10 onsdag, er et godt budsjett med klar Høyre- og Frp-profil, og som samtidig tar hensyn til samarbeidspartiene KrF og Venstre.

    Publisert 8. okt. 2014 kl. 06.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord
    Siv Jensen - Foto: Scanpix

    – Jeg har sovet veldig godt og ser selv fram til å legge fram neste års statsbudsjett for Stortinget, sa Siv Jensen da hun møtte pressen utenfor sitt hjem på Nordstrand onsdag morgen, tre og en halv time før hun skulle legge fram regjeringens første statsbudsjett.– Det er viktig at regjeringen legger fram et budsjett som er godt tilpasset norsk økonomi, sier Jensen, som legger til at regjeringen har tatt høyde for en rekke faktorer, og at norsk økonomi nå trenger en omstilling.– Jeg mener dette er et budsjett som har veldig tydelig Frp- og Høyre-profil. Jeg er veldig klar over at vi har en samarbeidsavtale med KrF og Venstre og vi har selvfølgelig også tenkt på dem. Men vi har først og fremst tenkt på regjeringsplattformen, sier Jensen.– Jeg er skjerpet og spent, understreker hun. (©NTB)