<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solvik-Olsen lover et bedre togtilbud i 2015

Et styrket tilbud skal gjøre det enklere å velge toget i de store byområdene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

    Publisert 8. okt. 2014 kl. 13.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord

     – Folk på Østlandet, sør for Trondheim og langs Sørlandsbanen kan se fram til et bedre togtilbud i 2014, sier han.Regjeringen vil øke trafikkfrekvensen på flere strekninger. Blant annet skal det gå tog mellom Oslo og Stavanger nesten annenhver time.Regjeringen vil også gjøre det mulig for NSB å kjøpe inn flere togsett, og foreslår å sette av nærmere 3,2 milliarder kroner til dette. Tidligere er det kjent at regjeringen vil gå inn med inntil 1,2 milliarder kroner til innkjøp av nye Flirt-tog.