<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Svakere handelsbalanse enn ventet for USA

Den amerikanske handelsbalansen for varer og tjenester var -40,1 milliarder dollar i august.

    Publisert 3. okt. 2014 kl. 14.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 63 ord
    wallstreet.jpg

    På forhånd var det ventet et underskudd på 40,8 milliarder dollar, ifølge en sammenstilling foretatt av Bloomberg News, gjengitt av TDN Finans.Eksporten steg 0,2 prosent i august til 198,5 milliarder dollar, mens importen steg 0,1 prosent til 238,6 milliarder dollar i perioden.Handelsunderskuddet for foregående måned ble revidert fra et opprinnelig rapportert underskudd på 40,5 milliarder dollar til et underskudd på 40,3 milliarder dollar.